18. maaliskuuta 2011

Kiuruvesi -city männä viikolla


Lartsa astetta paskaisempana. Pesupäivään 12 aamua. ;--)

Kun olin eskarissa jouluun oli liikaa päiviä, ja maaliskuu mateli eteenpäin. Grand old ladyna elämä menee joulusta juhannukseen - ja ihan totta, muistan vielä mitä puhuttiin maaliskuun ekana päivänä koulussa: "vitsit nyt on jo maaliskuu, kohta on synttärit" (minulla ja kaikilla muilla juhannuksen rakkauslapsilla...). Tiivistettynä: en ole kerennyt/jaksanut/viitsinyt/keksinyt aihetta kirjoittaa viikkoon, koska olen semilaiska lukiolainen.


Alkuviikosta otin virhearvion hygieniapassin suhteen. Sen piti olla piece of a cake lontooksi sanottuna, ja otin lunkisti valmistautumisen. Tuntia ennen koetta silmäilin materiaalin läpi todeten että näillä mennään. No... eipä mentykään. Koe oli haastava(hko) ikänsä mamman murkinoilla eläneelle, joten koeajan madellessa eteenpäin aloin epäillä kaikkea paperilla olevaa vääräksi - aina omasta nimestä helpoimpiin kysymyksiin. Kokeen palautettua olin varma, että nyt kusi pahemman kerran. Nakki ei kuitenkaan napsahtanut ja nyt karua cv:täni koristaa merkintä hygieniapassista. Olen salaa siitä ylpeä. :--)


Koko viikko on ollut hc-ladailua päivittäin, ottaen viimeistä varmistusta inssiä varten. Alkuviikosta tehtiin pimeän ajot, jolloin ipu taisi opettaa enemmän mammaa missä autossa on hätävilkku, pelkät parkit... Pimeällä ajaminen on ollut minulle alusta asti itsestään selvää, sillä olihan ensimmäinen varsinainen ajoni keskellä yötä n. 40km päähän sivistyksestä. Harjoitukset jatkuvat liukkaan ajolla ensi viikolla. Tämähän alkaa vaikuttaa siltä, että kohta ollaan jo inssissä.


Kävimme ajamassa ipun kanssa Kiuruvesi -cityssä tiistaina. Lopettaessani päivän kuvaukset perinteisistä orinäyttelyistä ja suunnatessani Lartsalle tuli isä kovin mietteliäänä vastaan kysyen onko tankin avainta, sillä hän itse oli lähtenyt Iisalmesta ilman sitä ja kippaskappas, 10 litraa jo käynnistyksessä syövä Lartsa oli väläyttänyt punaisen bensapumpun päälle. Vaihtoehtoina oli joko a) etsiä tiirikka ja tiirikoida lukko auki b) repiä luukku väkivalloin tai c) soittaa suorilta hinausauto. Tiirikkaa ei löytynyt, avainta ei ollut, eikä minun ylpeyteni antanut periksi soittaa hinausautoa, joten isi otti tiukan otteen bensaluukusta ja reippaan karjahduksen kanssa repi koko paskan auki.


voiko tästä edes sanoa mitään....

Heitettiin pari pillurallia Kiuruvedellä ja kuvasin paikallisen graffittitarjonnan tuntien syvää myötähäpeää mielikuvi.... eiku taiteilijaa kohtaan. Kiuruveden lisäksi on pilistetty myös Iidenissä ahkeraan ja kiitos Jeesus näistä liukkaista. Minustakin on melkein hauskaa, kun kiihdyttäessä ja jarruttaessa sudittaa enemmän kuin amikset timpan parkissa ja jarrutusmatka on viisinkertainen. Inssissä varmasti on tosi hauskaa, kun mummo X ja Y päättävät heittäytyä itsemurhaan juuri Lartsan eteen...

Mutta nyt perjantai ja dansadansa! Kaikille mah(ah)taville ihmisille tanssimusiikkia illaksi; (Fanfare Ciocarlia - Asfalt Tango)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti