30. huhtikuuta 2011

Keikkailua Kuopiossa


Meitsien kesäpää 2011. Ohuesti harmittaa, ettei ollut
kameraa mukana keikalla. :---(


Mie sain keikkaseuraa! Kiristin, uhkailin ja pakotin naapurin jämäkän pojan eli Röden ja kiltisti kysyin Teroa mukaan. Tunnelma oli jo katossa ennenkuin lähdin edes ajamaan kohti Kuopiota, koska ei tarvitsisi mennä yksin!

Kuopiossa törttöilin hieman, kun en osannut katsoa onko kadut yksisuuntaisia vai ei, mutta onneksi kukaan ei katsonut meidän perhe-Volvoa paheksuvasti. Pakko myöntää tähän väliin, että pitkän matkan ajaminen tuolla autolla on aika rakkaus. Larsaa saa työntää omilla voimilla etukenossa eteenpäin, kun Volvossa voi vain nojata taaksepäin ja painaa kaasua - ja kone hoitaa kaiken.

Löydettiin Henry's Pubiin pienen eksymisen jälkeen, koska meikän aavistus missä kuppila sijaitsee loppui sille nurkalle, minkä takana se oli. Viereisen baarin pokelta tarkistus, missä kuppila on ja pienet häpeän punoitukset, kun se oli meidän edessä kirjaimellisesti koko ajan (tarkistimme osoitetta myös mm. google mapsista...)

Olin positiivisesti yllättynyt kapakasta ja siitä, kuinka hyvää musiikkia siellä soitettiin levyltä! Iisalmen baarit on musiikkitarjonnaltaan täyttä skeibaa, olisi täysin sama asia kuunnella NRJ:tä ja skipata mainokset. Röden mielestä parasta koko pubissa oli varmasti euron salmarit. Ainakin niitä kuului aika paljon positiivista kommenttia.

Yöllä käytiin hakemassa mäkkievästä ja pyysin vessan ovea auki niin myyjä ilmeisemmin katsoa mut jätkäksi, kun olin Teron kanssa. Myyjä sanoi, että miesten ovea ei saa laittaa lukkoon ja minä katsoin vähän että aijaa, selvä. Myyjä sit kahto mua vähän pitempään ja EIKU JOOO NAISTEN VESSA! Mua vähän huvitti, ilmeisesti uus kesäpääni hämää yhdistettynä pikkutakkiin ja mustiin pillifarkkuihin.

Mutta nyt pääasiaan. The Capital Beat oli sanoin kuvamattoman hyvä. Aivan loistava. Täydellinen. Sanat ei riitä. Joensuussa uusiksi, pakko. Ei ole yhtä hyvää tanssibändiä, joka saisi koko jengin laittamaan jalalla koreasti ja laulamaan mukana. Oli aivan loistava meno. Muuta en voi sanoa huh huh. Pojat (eli Röytiön paha poika ja Tero) eivät kyllä keskittyneet ihan täysin keikkaan, mutta suodaan se heille anteeksi. ;--) Uusia tanssityylejäkin opittiin viereiseltä Juha Miedolta, joka veti aika kovasti perinteisen tahtiin. Tosin koko keikan aikana ei tainnu vaihtaa sitä luistelutyyliksi.

Nyt chillailumeno jatkuu, kohta kohti ääretöntä ja sen yli!

Paprika Korps - Zdecydujcie się

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti