4. heinäkuuta 2011

L-O-M-A



Maailman paras sana. Loma. Se alkoi minulla nyt ja kestää kaksi viikkoa. Olen onnellinen.

Lomalla aijon mm. lukea yo-kokeisiin, katsoa Criminal Mindsin 5. & 6. kaudet, leikata hiukset, osallistua maailman hauskimpiin ratsastuskilpailuihin (MEKKO PÄÄLLÄ....!), nukkua riippumatossa, käydä Ilosaarirockissa ja nauttia muutaman kylmän oluen.... Rakastan Sinua loma.

Tänään katsoin ensimmäistä kertaa kuukauteen peiliin ja sudin itseni ihmisen näköiseksi. Totesin samalla, etteivät joka suuntaan sojottaneet hiukseni olleet niin kamalat, kun ne olivat puhtaat eivätkä sisältäneet kiloa turvetta. Tsippailin rauhassa kaupungilla, enkä oikein handlannut Larsalla ajoa, sillä Nynny on ollut hellepäivinä ystäväni hyvän ilmastoinnin vuoksi.

Tein kuitenkin virheen, sillä palkkapäivän huumassa kirmasin katsomaan uusia puhelimia ja siellä se oli. SE minkä minä halusin, ja SE maksoi 540€. Palkasta jäisi käteen 100€, sillä maksoin reippaana poikana heti aamulla Larsan vakuutukset. 100€ menisi Ilorokin reissuun. Totesin, että antaa olla, koska en tahdo tehdä töitä +-0 periaatteella. Tahdon joskus olla rikas. SILTI en saa rauhaa siitä puhelimesta, tahdon todellatodellatodella paljon sen. Jos ensi yönä(kin) näen siitä unta niin silloin hankin sen.

Jätin tän nyt tarkotuksella näin aukinaiseksi ja turhaksi. Tahdon vaan kertoa Teille, että olen minä vielä elossa. :-----) Vaikka rakastankin työtäni se veti jokaisena päivänä minut niin puhki, etten jaksanut tehdä muuta iltaisin kuin katsoa televisiota (ja syödä jäätelöä...) Nyt lomalla teen kuitenkin jotain kivaa ja vähän erilaista tähän(kin) blogiin, joten Alina be ready! Soitan sulle... ehkä uudella puhelimellani...


Tää kuva on vapulta (?), mut ei yhtään haittais jos huomenna menisin kattoo ja tsäDÄM, takakontissa ois nää!

Ps. Tää on Pariisin Kevättä ja kappale on Pikku Huopalahti ja tää on rakkautta!

1 kommentti:

  1. Tuo kappale on tosiaan rakkautta :---3 ps. ihan huikeen mahtava blogi!!! innostuin tutkimaan oikein kunnolla!

    VastaaPoista