23. lokakuuta 2011

Halogeenihirviöt

Terveisiä pöndelästä! tai landelasta. tai maaseudulta. tai ihan niinkuin mä ite sanon, PÖRRRRRSÄNMÄESTÄ!!

Nykyinen kavioliittoni vie minua toistuvasti ja jatkuvasti pörsärebelsien syntysijoille. Kampean joka ilta kotiin ajaen 60km/h (koska lada ei kulje eiku-- siellä on hirviä...) kahden sytkärin, joita myös Ladan kaukovaloiksi kutsutaan, valaisemalla tiellä. Jossa siis ihan aikuisten oikeesti on niitä hirviä, paikallisia kylähulluja ja idiootteja ilman heijastimia.


Ladan takapenkin jalkotila...

Pörrrrrsänmäkeläisten tulotaso tuntuu kuitenkin olevan melko huima, sillä lähes joka ilta ajan uuden karheen katumaasturin edellä. Asiahan ois muuten ihan ok, mutta nuo idiootit käyttävät halogeenihirviökaukovalojaan. Voitte vaan kuvitella kuinka hyvin näen ympärillä olevan metsän kirkkaasti kuin päivänpaisteessa, mutta en metriäkään ajettavaa tietä. Larsan valtavat ikkunat tarjoavat otollisen häikäisyn peruutuspeilin kautta ja takana tuleva kuski miettii valtamerilaivassaan, että mitenkä joku kehtaa enää Ladalla ajaa, kun lainarahalla saa tyyriimpiä autoja. Diskovalaistuksessa hirvet eivät juokse alle, mutta kylänraitilla maratoonille reenaavat papat joo.

Joten nyt sanon nätisti: ottakee vittu ne kaukovalot pois kun ajatte perseessä kiinni.


uskollisen Larsan katon maalipinta vähän... hilseilee...

(ps. pakko kertoa, että vieraillessani Helsingissä ja yöbussissa viereeni tuli istumaan erehdyttävästi Michael C. Hallin näköinen henkilö, jolla oli dexterhiukset ja -vaatteet, sekä tyköistuvat nahkahanskat. Oh my...)

1 kommentti:

  1. Pakko oli kysyä what, kun kerran kiellettiin :)

    Mutta mitä mitä, ei kai näin hyvä blogi voi loppua juuri kun sen löysin!? Entäs jos ostaisit vaikka mossen?

    VastaaPoista