26. tammikuuta 2011

Vitutus maximus

Tästä se lähtee... tai sitten ei.

Naama punaisena ja ohimo pullistuneena kaivoin Ladaa maanantaina viiden metrin hangesta. Kaavin lunta auton alta, heittelin lunta ympäriltä, työnsin lunta auton katolta… Kaiken huipennukseksi nyykähdin turvalleni hangessa ja nyt Ladan kyljessä on pääni kokoinen lommo, sekä päässäni Ladan kokoinen kuhmu eiku --.

Tiistaina oli ajoharjoituksia ja mähä olin ihan liekeissä!!! Ei tarvinnut pelätä että auto sammuisi, kun polkaisin kaasu pohjaan ja päästin kytkimen vapaalle. Aika kivastihan se nykäisee ja potkaisee taaksepäin, mutta on se vaan niiiiiiin helmi. Ajeltiin pilurallia ympäriämpäri kirkonkylää, ja tein parit uhkarohkeat kaistanvaihdot rekan edestä. Turvallinen ja muut huomioon ottava ajotapa on varmaan aika vahvoilla inssissä, eikö totta?

Lada ei käynnistynyt maanantaina (- 7 astetta) ennen kuin YHDEKSÄNNELLÄ KERRALLA. Hävetti vähän, vaikka okei, olihan se seisonut ajamattomana viikon. Mutta Volvo ei startannut tänään ollenkaan, ähähähähää. Lämmityksessä oli ja kaikkea mutta Lada ei ollut, koska lämmitysmahdollisuudet ovat siinä päätä huimaavat - mutta sehän käynnistyy säässä kuin säässä.

JA TYLSÄT, laittakaa sitä kommenttia!

5 kommenttia:

  1. sitikat autotallissa<3 eipähän tarvitse lumen alta ettiä:D

    VastaaPoista
  2. Haudi! Kävin nyt ihan ajatuksen kans katsomassa nämä sivut sillä aikaa ku dexteri latautuu :D Mut siis hienot sivut ja hymy persiissä oli koko ajan ku luin noi sun jutut ;)

    VastaaPoista
  3. Aijai, onko Dexter vienyt koko käden ja ykköskausi katsottu? ;-D

    VastaaPoista
  4. Se vei ensin pikkusormen, molemmat kädet ja loppujen lopuksi minut kokonaan <3 Kolmos kaudesta kaks jaksoo katsomatta ja sitte neloseen :) Kuis Ladailu on sujunu? ;)

    VastaaPoista
  5. Herraneaika, oot pahempi kuin minä!! Muuten, tahdon tulla kattoo sun kaa vaikka kolme vikaa neloskauden jaksoa, ne on niin huiput ettei todellista! Joten muista ilmottaa millon oot ne kattomassa. ;D

    Ladailu on sujunut silleen et meinasin ajaa sen suohon perjantaina, ehkä siitä voisi kirjottaa merkinnän hmm!

    Hanna muuten käski kiittää loistavasta työstä Viivuskan kanssa, oli ihan MIELETÖN perjantaina.

    VastaaPoista