15. helmikuuta 2011

sisäinen amikseni heräsi

Kävin eilen ja tänään vähän satuilemassa omiani kokeisiin, kun motivaatio on ihan jostain tosi tosi tosi syvältä nyt. Kiinnostaa vaan vanhojen tanssit, jatkot ,ja se että ei oo enää ku reilu kk ja räjähtääääääääääää!

Loppuviikosta olin ihan intona, koska Provinssissa on tänä vuonna ihan törkeen kova setti juuri niitä bändejä, joista pidän. Ilosaari oli hivenen pettymys tarjonnaltaan, mutta se johtuu ihan vain siitä, että meikäpoika on vielä niin babyface (elä sisko sua sydäriä, kyllä ne sielun veljet on ihan ok). Ollaan lähdössä porukalla molempiin, Lartsalla. Kyytiin mahtuu vielä molempiin reissuihin kolme suurta persoona, joita ei haittaa turvavöiden puuttuminen ja kuuma auto. Bensarahojahan sitten maksellaan, mutta jos viis lähtee messiin niin ei siitäkään nyt paljoa tule. Tulokkaat valitaan sitten pankkitilien sisällöön mukaan.

Itselläni on vieläkin hieman yllätyksenä, että tanssin vanhoissa. En itseasiassa ollut tanssimassa, mutta äiti oli varannut kampaamoajan vuotta aikaisemmin ja yläasteen aikainen sopimus parini kanssa piti, joten piti käydä kolttukaupoilla ja vetästä joku rytky päälle. Itseasiassa olen ihan tyytyväinen rytkyyni, sehän jopa näyttää minulta ja kampaus on juuri sitä mitä hain. Siitä ehkä sitten kuvia joskus.


Meikäpoika pari vuotta takaperin, kun oli kommee keesi ja olemattomat venytykset
++ vvooi mitkä pullaposket mulla on tässä kuvassa.

En ole mikään tyttömäinen tyttö, päinvastoin. Ehkä kuvaa jo tarpeeksi hyvin, jos minua sanotaan Mikoksi, Migeliksi ja Blues Brothers -tytöksi? En voisi liputtaa minkään tyylin nimeen, sillä puen päivän fiiliksen mukaan. Yleensä mennään flanellipaidalla, printti t-paidalla sekä farkuilla (tosin Lartsalla ajoon meikällä on ihan omat kuteet, niistä sitten joskus lisää!). Mielummin hiihdän pipo päässä ja kuluneissa tennareissa sillä tunnen ne omakseni, toisin kuin hameessa tai korkkareissa. Hiukset pidän irokeesillä, mutta viime aikoina se on jäänyt kun on pitänyt kasvattaa onnetonta lettiäni hieman, että saisin jonkun kampauksen... Silti katson kyllä peiliin, ennenkuin lähden kouluun tai maitokauppaan, vaikka joku voisi luulakin minua hulttioksi ja ulkonäöstään välittämättömäksi heinähatuksi.

Mutta asiaan (minä en jaksa syynätä tyyliäni, kolttuani, vaatteitani...)! Käytiin ajelemassa tänään Karin ja Tuiren kaa ja nyt tulin siihen tulokseen, että Lartsaan tarvitaan ihan oikeesti kunnon poppivehkeet. Tällä hetkellähän kuuntelen tuulen suhinaa tiivisteistä, kun nopeus ylittää 60km/h. Katselin kaiuttimia, jotka saisi liitettyä iPodiin, jonka kautta vois popittaa just sitä mitä mieli tekee. Ei ollut pahoja hintoja gigantissa, 40e ihan semihyvä kaiutin. Tosin toimii sormiparistoilla, joten tulee kalliimmaksi sitten ajan kanssa. Toisaalta, Lartsassa ei ole minkäänlaisia kaiuttimia, joten niiden asennus se vasta olisi iso lommo palkkakuittiin.

Lartsa menee huomenna korjaamolle ja sitä ennen kuvataan auto joka sentiltä siten, että yksikin lommo korjaamon rähmäkäpälältä lisää, niin näen punaista ja katkon kauloja. Toisena vaihtoehtona on, että menen korjauksen ajaksi mukaan ja vahdin jokaisen liikettä Lartsan lähellä. Vähän silläkin pelottaa lähteä sillä festaroimaan, koska kirkkaan vihreät pellit ottaa aika nopeasti pikkuosumistakin lommoa... Sitä on äkkiä joku kännissä rusikoimassa, kusemassa renkaille tai joku sammuu konepellille (aamulla ihmisenmuotoinen lommo konepellissä), ja sitten kun minä asian huomaan niin sitähän ei sitten kestä enää kukaan.

Mutta arvon toverit, ei minulla oikeastaan ollut muuta, eikä ainakaan mitään tähdellistä.


ps. tää on soinu mulla koko päivän päässä, toivottavasti nyt myös teille. ;--)
yritin kovasti saada tätä siilleen, ettei toi huima video ois näkyny mutta blaa en onnistunu enkä jaksanu ja joku kiva neuvoo, kiitti!

4 kommenttia:

  1. hehe, vieläki naurattaa ku se tyyppi siellä marimekossa ihan oikeesti ja tosissaan kirjotti sun nimeks mikko:D

    VastaaPoista
  2. Haha, minä en ees tajunnut sitä ennenkuin sanoit siitä. :-D

    ja sen myyjän ilme, kun menin nimeäni painottaen hakemaan laukkua ja varauslapussa luki, että Mikko... :---D

    VastaaPoista
  3. hei minttu sullakin on blogi!:D en ees tajunnu kun katoin omia lukioita ja sähän se siellä napotit!

    VastaaPoista
  4. Essi, hoho, onhan tää jo hetken ollu hengis. :--D

    VastaaPoista