10. helmikuuta 2011

tämä päivä ei ole hyvä päivä

EI JUMALAUTA!!!!! onko tää ees mahdollista, että taas tuo romu on rikki? hermo menee, verisuoni katkee ja verenpaine nousee. Työnnän sen suohon ja jätän sen sinne.

Minä ajoin ihan tyytyväisenä aamulla tallille -20 asteen pakkasessa ja mietin, että varmaan pakkasesta johtuu, että auto: jarrut, kaasu ja KAIKKI oli kohmeessa, mutta kyllä sillä eteenpäin pääsi. No, ipu kotiin ajaessa huomasi että jarrupoljinhan menee ihan lattiaan asti ilman, että kosla hidastaa juuri ollenkaan. Hupsista keikkaa, jarrunesteet oli vuotanut jonnekin siperiaan asti ja eihän se ihmekään ole, jos ruosteläjä ei silloin hidasta.

Nyt sitten korjaus keskiviikkona, sitä ennen on vähä paha ajella. Ja tietäähän sen taas, että kun se sieltä kotiin tulee, on taas jumalaton lommo jossain, lasissa säröjä tai jotain muuta pientä hauskaa. Mietin, että menen istumaan Lartsaan korjauksen ajaksi, jotta näen kuka mämmikoura siellä niitä lommoja siihen iskee. Heittelen sitä sitten kaikella mahdollisella ja haukun sen runkuksi ja mistähän kaikesta muusta mulla ois vielä käytännönkokemusta….

Pää leviää.
>:------------------------=|

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti