25. helmikuuta 2011

aa bee cee kissa kävelee

Voisiko nuha ja kuume ja yskä ja kipeä olo hävitä änyyteeNYT?

Olen viimeiset kolme päivää katsonut televisiosta naistenkanavilta kaikenmaailman "Gok tuunaa" -formaatit ja sehän on saanu tuunata brittiemäntiä ihan olan takaa. Mutta jännä, miten ns. naistenkanavalla mainokset on täynnä lapsia, huolenpitoa ja hymyjä. Miesten mainokset on täynnä alastomia naisia ja autoja. Jotka myös toimivat paremmin, kuin edellä mainitut mainokset.

Kuumeen huono puoli on, että en ole...
a) Käynyt ratsastamassa 2 viikkoon !!!1 ennen ratsastin melkein joka päivä niin entäs sitten nykyisin... Käyn silloin tällöin vääntymässä hevosen selkään ja totean, että oonpas minä kangistunu kun ei jalkakaan enää nouse. Ensi viikolla sitten pidän hirmu himmeitä reenailuja.

b) Ladaa ei ole ajettu kuin viimeksi maanantaina, minun toimesta! Lada tuli siis korjaamolta kotiin ilman uusia lommoja, mutta en käsitä, ihanku entisiä lommoja olisi maalattu siellä..... Joko olen vainoharhainen, tai sitten siellä viime kerralla lommon lyönyt paniikissa miettinyt omaa parastaan ja iskenyt maalia kylkeen.
Jarru kuitenkin toimii nyt ja käytiin ajelee ihan menestyneesti ipun kaa alkuviikosta. Meinasin ajaa yhden auton kylkeen, muttei se nyt niin vaarallista ole. ;--) Otin 100km/h nopeuden ja rupesin miettimään oliko tämä nyt oikeasti järkevä ostos. Kuitenkin päästiin melkein ehjänä kotiin ja Lartsa ainakin, mikä on pääasia.

Viikonloppuna sitten pittää kyllä harjoitella ihan reippahasti ajelua, sillä voi pojat voi pojat, enää on kuukaus!!!!


Lartsa on tässä kuvassa aamupalalla.

4 kommenttia: