30. toukokuuta 2011

Väsynyttä menoa


En oo jättänyt Larsaa monesti mun koulun eteen. Tänään oli poikkeus. :--)

Huhuhuuu, pitkä viikonloppu on takana ja ei ristus ku väsyttää. Olin siis vahtimassa, että hepat nukkuu rauhassa ja kukaan ei karkaa jaboistaan perjantai-lauantai ja lauantai-sunnuntai väliset yöt. Uni oli siis katkonaista ja kevyttä, sekä sitä oli liian vähän. Päivät kuvasin ja kun kuvailut loppui niin alkoikin jo vahtiminen.... Nooo, muutenhan tää ois ollu piece of cake, mutta maanantai aamuna psykologian koe jääsi sydäntä. Nukahdin sunnuntaina kotiin päästyäni, heräsin seuraavana aamuna klo 4 lukemaan -- tai siis nukahtamaan uudelleen.



Nukuin katkonaiset hetkeni kuitenkin ihan jees mökissä, jonka pihaan Lada oli kuin tehty! Lähtiessäni pois itänaapurit olivat ottamassa kuvaa ruma ökyautostaan ja niitä kovasti nauratti, kun ajoin Larsalla ohi. Pitäisihän niiden nyt oman maansa autoa arvostaa... vai miten se meni!

Launataina tuli ihan pirusti vettä, rakeita, salamoita ynnämuuta tosi hauskaa, jos olet hevosen selässä. Otin videota ja seistä nakotin siis peltikaton alla. Älä kuuntele tätä äänet täysillä, koska muuten saatan karjasta sun korvat hajalle. :---)



PS. Ai mitenniin väsyttää? Tämän myötä unta palloon,
herättäkää minut juhannuksena.

PPS. Pääni humisee tyhjyyttä kirjoittelemisen suhteen,
rohkaise mistä kirjoittaisin
- kiitos!

1 kommentti:

  1. kauheet silimäpussit siulla. ihan ku peiliin kahtois. Siskos sisko oot.

    VastaaPoista