1. kesäkuuta 2011

Grillikausi auki


Elokuu 2010, kasvot + käsivarsi. Ulkona 2h suojakertoimella 70.

Kuulun pieneen väestöryhmään, joka vihaa kesää. En voi keksiä mitään muuta hyvää kesästä, kuin loman (jota minulla ei tänä vuonnakaan ole...) ja festarit.

Vihani kesää kohtaan ei johdu vain vuodenajasta, vaan vihani johtuu lähinnä auringosta. En voi sietää auringonottamista, vähissä vaatteissa kulkemista kesäisin, jotta nahka saisi kauniin ruskean sävyn.... Ai miksi en voi kestää? Itse olen kalkkilaivan kapteeni, eikä se ole tietoinen ratkaisu. Ihoni ei vain yksinkertaisesti kestä auringon säteilyä ja piste. Palan punaiseksi kuin katkarapu nanosekunneissa, vaikka auringorasva olisi suojakertoimella 80. Vuosi toisensa jälkeen palamisessa on myös sellainen kauas kantoinen seuraus, kuin melanooma, jolloin hauskuutta riittää yllinkyllin.

Heinäkuu 2010, ulkona 15min ilman rasvaa.

Kesäni vietän varjoissa lymyten, sisällä piileskellen ja aina pikaisen happihyppelyn ulos tehden. En voi sille mitään, palan pahasti (ja kivuliaasti) niin nopeasti, ettei sitä voi uskoa todeksi. Reissu Thaimaaseen rantalomalle oli yhtä helvettiä, nahkani paloi vesirakkuloille 5min jälkeen, kun poistuin varjosta.

Kesäkuu 2010, ulkona 1h suojakerroin 50 rasvalla.
En kyennyt kävelemään 2 päivään.


VIHAAN SINUA KESÄ, MENE POIS!

joku voi huomata tekstin piilosta, palaneeni tänään.

Katsokaa lapset tämä video ja miettikää sitten, onko se ruskea sävy oikeasti niin kiva juttu. Mä oon ainaki aina viihtyny kalman kalpeana, hyvinä puolina mainittakoon hyvä maastoutumiskyky lumipeitteen aikaan. :--)


3 kommenttia:

  1. Et oo muuten ainoo, joka inhoo kesää. Just siks, ettei ulkona kerkee ollaku kaks sekunnin murto-osaa, jos sitäkää, niin on kerenny palaa ja sit kirvelee ihanasti ja namnam punaset käsivarret <33 Mulla oli siilin seurakoulukisoissakin _pitkähihanen_ ja silti poltin käsivarret ja yläselän O____o ja lisäks on niin tajuttoman kuuma...

    VastaaPoista
  2. Hei en tiedä auttaako, mutta kannattaa kokeilla jos laittasit itseruskettavalla ensin kevyen rusketuksen ja sen jälkeen menisit ulos. Nimittäin eihän silloin pala ollenkaan niin helposti, kun on jo ruskettunut, niin ajattelin että toi voisi toimia (:

    VastaaPoista
  3. Minuun ei auringonvalo ota silloinkaan osuakseen, solariumikin vain polttaa minua. Olen siis siinä säälittävässä ihmisryhmässä, joka ei koskaan rusketu. Eikä sillä, itse en henkilökohtaisesti pidä rusketusta kauniina. :) Mutta kiitos vinkistä! Joskus pitänee kokeilla.

    VastaaPoista